Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Alt i indramning

Indramning af Plakater

Hos Tidens Rammer indrammer vi plakater i alle størrelser. Større plakater klæber vi op på pap eller MDF plade for større stabilitet.

 

Vi opklæber plakater i alle størrelser

Mange har oplevet, at en plakat med tiden er begyndt at krølle bag glasset i dens ramme. Dette skyldes typisk en kombination af fugt, sollys og papirets tykkelse og vægt. Derfor anbefaler Tidens Rammer, at billeder med en omkreds på mere end 2 meter bliver klæbet op på en pap. Dette stabiliserer og fremtidssikrer plakaten. Større plakater klæber vi op på MDF plade. Være opmærksom på, at plakaten ikke efterfølgende kan tages af pladen. Køb plakater på nettet
 

>> Kontakt Claus på telefon 21 42 58 78 og få et tilbud på indramning af din plakat! <<

Ægte glas er standard hos Tidens Rammer

Hos Tidens Rammer benytter vi kun glas til indramning af plakater, da vi mener, at plakaten på den måde bedst kommer til sin ret. Glas er ikke på samme måde som plexiglas modtageligt for ridser. Reflexfrit glas kan endda kan endda tage op til 30% af farven i billedet og motivet kan komme til at fremstå en smule mat.

 

Afstand mellem glas og plakat

Det er af æstetiske og holdbarhedsmæssige grunde vigtigt, at der skabes afstand mellem glas og plakat. Vi anbefaler oftest en afstandsliste under rammen. Alternativt kan man bruge en passepartout. Passepartout er med til at give en dybdefølelse til din indramning, og mange kunder synes, at passepartouten er prikken over i'et i forhold til deres indramning. Et passepartout kan f.eks. også bruges, hvis man har en for stor ramme til et mindre billede eller vil have flere små motiver i den samme ramme. Valg af passepartout

 

 

   

 

 

 

Kontakt Claus og få en snak om indramning af billeder

Har du malerier eller plakater, som skal indrammes, så ring eller skriv til Claus og få en pris.

Telefon: 21 42 58 78

Mail: info@tidensrammer.dk

 

 

 

Spar 10 % på plakater!
 


 

Stort udsalg af indrammet kunst og plakater

Tidens Rammer har altid et antal spændende, indrammede plakater og unik kunst til salg i værkstedet

Se aktuelle tilbud.....

 

 

 

 

Indrammet Verner Panton Plakat

Indrammet plakat:
Verner Panton på Trapholt

I forbindelse med udstilling af Verner Panton møbler, har Trapholt udgivet en plakat, som vi sælger i luksus-indramning til 1.995,- kr.

Køb den hos Tidens Rammer