Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Værd At Vide Om Indramning

Køb plakater online - Gode steder med plakater til salg på nettet

Man kan i dag finde et nærmest uendeligt udvalg af plakater til salg på nettet. Tidens Rammer i Ringe har på denne side samlet de bedste links til online køb af plakater.

Køb dine plakater online - det er hurtigt og sikkert - og udvalget er enormt!

Før i tiden købte man plakater i lokale forretninger eller pr. postordre. I dag har internettet gjort køb af plakater lettere end nogen sinde. Udvalget går fra børnenes tegneseriefigurer over reproduktioner af berømte kunstværker til alt muligt indimellem. Du kan endda få kreeret dine egne plakater ude fra dine personlige fotografier. Det at købe plakater er blevet hurtigt, enkelt og sikkert. Her under har du en liste med Tidens Rammers favorit links:

 

   

Sonovision - Stressreducerende motiver som akustikbilleder

Køb ikke de billige indramninger med plexiglas!

Når du køber plakater online kan du flere steder få dem leveret indrammet. Men bemærk, at der for det meste er tale om indramninger med plexiglas. Indramninger af plakater med plexiglas vil for en kender altid fremstå som en billig løsning i forhold til indramning med rigtig glas. Den rigtige indramning med glas får du hos din din rammemand :)

 

 

   

 

 

 

Besøg Claus på
værkstedet i Ringe

Tag dine billeder og plakater under armen og få en snak med Claus i værkstedet. Ring for en sikkerheds skyld gerne i forvejen på 21 42 58 78 - eller send en mail: info@tidensrammer.dk

Læs mere om indramning af billeder