Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Nyt fra Tidens Rammer

Tidens Rammer havde stort succes på Art2See i Odense

Tidens Rammer deltog på Art2See udstillingen med Lyddæmpende Kunst og Kunst til Leje. Udstillingen blev en kæmpe succes med masser af besøgende på standen over hele weekenden.

 

 

Britta vandt Tom Krøjer litografi

På udstillingen kunne man deltage i en konkurrence, hvor der blev trukket lod om et indrammet Tom Krøjer litografi signeret i 1987. Britta Jørgensen i Odense blev den glade vinder, og Claus Isaksen fik personligt lejlighed til at overrække præmien til den glade vinder.

     
 
Lyddæmpende Kunst  

Stærkt fokus på virksomheder og lyddæmpende kunst

Tidens Rammer satte på årets Art2See messe fokus på virksomhedsordninger, hvor vi tilbyder skræddersyede abonnementer på kunstprogrammer til virksomheder. Derudover demonstrerede vi hvorledes man kan kombinere kunst og lyddæmpning. Lyddæmpende billeder kan medvirke til at få akustikken under kontrol i kontorer og institutioner, hvor dårlig lydkvalitet kan være et meget stort problem.

 

 

 

Art2See Messe i Odense Congress Center

 

   

 

 

Indrammede plakater - Dansk M;oslash;beldesign

Indrammet plakat:
Dansk møbelkunst
1920-1970

Foreningen Dansk Møbelindustri udgav i starten af 70'erne en plakat med billeder af det ypperste af dansk møbelkunst fra fem årtier.

Køb den hos Tidens Rammer

 

 

      

 Indramning af pladecovere

Sæt dine bedste vintage pladecovere i ramme

Hvis du vil glæde din ægtefælle, kæreste eller ven med en gave helt i særklasse, så gå på opdagelse i pulterkammeret og find coveret til en af de lp'er som gjorde en forskel. Kontakt til Tidens Rammer på telefon 21 42 58 78 og få et tilbud en unik indramning.

Mere om indramning af pladecovere...