Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Alt i indramning

En smukt designet iPad holder til vægmontering
Køb den for kun 450 kr.

Tidens Rammer har udviklet iFrame: en funktionel iPad holder til væg, som imødekommer behovet for en let og enkel vægmontering af din iPad på væggen.

 

Vægmonteret iPad holder i køkken  

iFrame - Tidløs vægholder til din iPad

iFrame holder fås i fire forskellige lister, samme materiale, som man bruger til indramning af billeder. Den enkle vægmontering gør det nemt for dig at læse dine opskrifter mens du laver mad. Du kan med et enkelt greb løsne holderen fra væggen og hænge den enten vandret eller lodret.

 

 

 

     
 

Simpel og elegant montering i holder - Din iPad holdes på plads af fire stærke og dekorative gummibånd, så det er uhyre enkelt at montere den i holderen. iFrame fås i fire forskellige design, som vist på billedet.

 

Pris kun 450 kr. inkl. moms - Ring og bestil den i dag på telefon 21 42 58 78

 

 

iPad holdere på væggen i børnehaven

Når børnene hentes i børnehaven er dagens høst af billeder klar. iFrame er i dette tilfælde specialdesignede, så de kan rumme de kraftige beskyttelses-covere, der benyttes i børnehaver.

 

 

Kan hænge både vandret og lodret

iFrame kan med et enkelt tag hænges både vandret og lodret. Når din iPad ikke sidder i rammen, fungerer iFrame som en almindelig billedramme.

 

 

iFrame i vandret ophæng

 

iFrame i lodret ophæng

 

iFrame uden iPad - Her kan du selv sætte et billede ind.

 

 

   

 

 

Besøg Claus på
værkstedet i Ringe

Tag dine billeder og plakater under armen og få en snak med Claus i værkstedet. Ring for en sikkerheds skyld gerne i forvejen på 21 42 58 78 - eller send en mail: info@tidensrammer.dk

Læs mere om indramning af billeder

 

 

      

 Indramning af pladecovere

Sæt dine bedste vintage pladecovere i ramme

Hvis du vil glæde din ægtefælle, kæreste eller ven med en gave helt i særklasse, så gå på opdagelse i pulterkammeret og find coveret til en af de lp'er som gjorde en forskel. Kontakt til Tidens Rammer på telefon 21 42 58 78 og få et tilbud en unik indramning.

Mere om indramning af pladecovere...