Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Alt I Indramning

Tilbud til virksomheder: Billedkunst til leje

Mange virksomheder har eksterne leverandører, når det gælder kantine, rengøring og pasning af blomster. Men hvorfor ikke også lade eksterne leverandører tage sig af den kunst, der hænger på væggene?

 

Kunstbibliotek  

Vi tager ansvaret for kunsten i din virksomhed

Tidens Rammer tilbyder en fleksibel ordning, hvor vi står for udsmykning og vedligeholdelse af billedkunst på din virksomheds vægge.

Udvælgelsen af billedkunst foregår i et tæt samarbejde mellem virksomheden og Tidens Rammer.

Kunsten skal understøtte din virksomheds image, og kan være et mix mellem plakatkunst, grafik og malerier.

Alt bliver indrammet i en stil, der er tilpasset din  virksomhed, og billederne bliver hængt op, så de passer til de rum, de skal udsmykke.

 

Vi kommer på besøg hvert halve år

Tidens Rammer aftaler med din virksomhed hvilket tema billederne skal udvælges efter, og hvilke andre forhold, der skal tages hensyn til som fx placering, størrelse, reflekser m.m.

  • Vi udvælger billederne i overensstemmelse med din virksomheds ønsker.
  • Vi vejleder om ophængning af billeder, og sørger for, at de bliver hængt op.
  • Vi tager efter aftale på servicebesøg hvert halve år for at tilse billeder, og evt. omplacere dem. Hvis billederne skal hænge et andet sted, sørger vi naturligvis for tildækning af huller.

Virksomheden har ved de halvårlige servicebesøg mulighed for at forny op til 10 % af billederne inden for kontraktens rammer.

Lejeprisen vil variere afhængigt at kontraktens konkrete indhold. En aftale på 15-20 billeder i varierende størrelse, og med forskellige typer billedkunst vil typisk koste mellem 1.200,- og 1.800,- kr. ex moms pr. måned.

Lydabsorberende billeder

Tidens Rammer tilbyder overførsel af digitale billeder til lyddæmpende materiale. Det lyddæmpende materiale vil medvirke til et forbedret miljøet i institutioner og kontorer.

Læs mere om lydabsorberende billeder

 

 

 

Mulighed for køb af kunsten

Virksomheden vil blive forsynet med en komplet liste over den kunst, der aktult er placeret i virksomheden. Listen er forsynet med priser, så hvis virksomheden eller medarbejdere ønsker at købe et eller flere af værkerne, vil dette være muligt. Tidens Rammer vil så sørge for passende erstatninger til billederne.

 

 

 

Claus - Kunstbibliotek
Tidens Rammer kommer på halvårlige besøg, hvor vi sørger for at holde virksomhedens kunst opdateret.

 

 

 

   

 

Et Godt Alternativ til Kunstforeningen
 

 

Vi sikrer en linje i din kunst

Vores løsning er et alternativ til kunstforeninger og skiftende kunstnere. Vi sikrer en linje i din kunst og en stil, som markerer din profil og styrker dit image. 

 

 

 

 

 

Lyddaempende plader til plejecentre og sygehuse

Lyddæmpende billeder til hospitaler og plejehjem

Tidens Rammer tilbyder tilbyder løsninger med lyddæmpende og stressreducerende billeder til plejecentre og hospitaler over hele Danmark

Lyddæmpende billeder

 

 

 

      

Lyddæmpende billeder

Lyddæmpende billeder

Nedsæt irritation og stress med lyddæmpende billeder.

Mere om lyddæmpende billeder