Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

På Besøg I Billedkunstens Verden Med Tidens Rammer

Peder Freund kom på besøg hos Tidens Rammer i Ringe

Tidens Rammer havde søndag den 2. december 2012 besøg af kunstneren Peder Freund, som gav en spændende indføring i De Smaa Dyrs Univers.

Peder Freunds beretning om de Smaa Dyrs Univers

Tidens Rammer holdt søndag den 2. december 2012 åbent værksted for en spændende time i selskab med den odenseanske billedkunstner Peder Freund, som fortalte om sit selvskabte univers af Smaa Dyr.

 

     

 

Når billede og ramme smelter sammen - Peter Freund bevæger sig i en lærredfri verden, hvor billede og ramme går op i en højere enhed. Peters værker bliver ligesom altertavler malet på en baggrund af træ, der er sammenstykket af gamle kasser. Træfladen skaber det solide fundament for skildringen af De Små Dyrs verden med farver og bladguld.

 

     
         

Smaa Dyr med egen dødekult - Vi kom helt ned i materien og så hvordan et Smaa Dyr var blevet begravet i sin egen finurligt udførte sarkofag

 

 

Fortællingen om De Smaa Dyrs Univers

Kunstneren Peder Freund har givet sine Smaa Dyr deres eget positive univers med adfærd, skrifttegn, musik og ritualer. De Smaa Dyr lever i en rangorden som Ceremonidyr, Vogterdyr, Tårndyr, Nøgledyr samt dyrene, der bor i De Smaa Dyrs Hellige Borg.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Peder Freund og De Smaa Dyr

Søndag den 2. december 2012 havde Tidens Rammer fornøjelsen af at åbne rammeværkstedet for en time i samvær med kunstneren Peder Freund og hans forunderlige univers.