Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Alt I Indramning

Passepartout i alle størrelser - Gratis fragt ved leverancer over 500 kr.

Hos Tidens Rammer skærer vi passepartout i lige nøjagtig den størrelse, du ønsker. Vi leverer over hele landet

 

 

Vi skærer passepartout på mål og leverer
fragtfrit over hele Danmark

Hos Tidens Rammer kan du få skåret passepartout i mange forskellige farver, og nøjagtigt efter dine mål. Vi skærer naturligvis selv passepartouterne efter dine mål, og har forskellige farver og tykkelser at vælge imellem. Vi anbefaler som regel de klassiske hvide eller råhvide farver.

  • Passepartout i alle størrelser op til 1,4 x 1,0 m.
  • 1,5 og 3,0 mm tykkelse som standard.
  • Mange forskellige farver.

Vi leverer fragtfrit over hele Danmark ved leverancer over 500 kr.

 

Ring 21 42 58 78 og hør nærmere i dag

 

Hvorfor passepartout

En passepartout er et stykke kraftigt karton, som danner et vindue omkring billedet i rammen. Valget af passepartout spiller ofte en lige så stor rolle for helhedsindtrykket som selve rammen.

Ud over en æstetisk funktion har en passepartout også en beskyttende funktion. En passepartout skaber luft omkring billedet og forhindrer det indrammede værk i at komme i kontakt med glasset.

Specielt når det gælder grafik, pasteller og fotos er det fordelagtigt, at værket ikke kommer i permanent berøring med glasset. Samtidigt kan papir eller foto bedre tilpasse sig ændringer i fugtighed og temperatur.

 

 

Passepartout til fotoudstillinger og fotokonkurrencer

Vi leverer ofte passepartouter til fotografer, som skal på fotoudstilling. Her er der ofte krav, at billedet leveres i passepartout uden ramme. Vi leverer fra dag til dag.

 

Passepartout formater

Målene på en passepartout har indflydelse på billedets virkning. Eksempelvis vil store passepartouts give små billeder mere vægt.

Normalt vil målene på passepartoutkantens bredde ligge et sted mellem 50 og 90 mm. Normalt vil man gøre den nederste kant bredere end de øvrige tre sider. Det gøres for at kompensere for det synsbedrag, at kanten i bunden af billedet virker mindre end kanten for oven. Nogle anbefaler en forøgelse på 20 procent til den nederste kant.

 

Passepartout 1

 

Passepartout 2

 

Passepartout 3

Forskellige former for placering af udskæring i passepartout

Passepartout farver

Det er som oftest en fordel at vælge hvid, tonet hvid eller svage grå farver til en passepartout. Hvis man fx skal indramme en akvarel, er det klogt at vælge en lys nuance, som harmonerer med billedets farvetoner. En lys grøn, lys gul eller cremefarvet passepartout vil ofte være velegnet. På samme måde vil en lys brun eller beigefarvet passepartout passe flot til et gammelt sepiatonet fotografi.

Sommetider er det en god ide at lade hele bladet være synligt og fritlagt inde i passepartouten.

 

 

   

 

 

 

 

 

Kontakt Claus og få en snak om indramning af billeder

Har du malerier eller plakater, som skal indrammes, så ring eller skriv til Claus og få en pris.

Telefon: 21 42 58 78

Mail: info@tidensrammer.dk