Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

På Besøg I Billedkunstens Verden Med Tidens Rammer

Mød rammemand i arbejde og to eksistentialister fra Udkantsdanmark

Lørdag den 13. november 2010 holdt Tidens Rammer åbent Værksted hvor Claus fortalte om indramningens kunst illustreret med udvalgte eksempler. I forbindelse med arrangementet fortalte de to spændende Strynø kunstnere Arne Gregersen og Kjeld Parsum om nogle af deres værker.

 

     
         
     
         
     

 

 

 

Kjeld Parsum, Svendborg

Kjeld lavede sin første tegning på indersiden af et mørklægningsgardin.

 

Kjeld Parsum

Født 1938 i København, bosiddende på Strynø. Autodidakt billedkunstner. Kjeld Parsum forsøger med sine billeder at fortælle en historie. Det kan starte med et indtryk fra bybilledet eller et løsrevet citat fra et digt eller en bog - måske en stump af en sætning hørt i en bus.

 

 

 

Materialemæssigt har Kjeld Parsum altid været optaget af collage, rive gamle plakater ned fra husmure - rive, klippe og klistre. Tidligt blev der hentet inspiration hos dada og surrealisme altid hos kunstnere med et ekspressivt udtryk.

- Beskueren digter videre på mine billeder. Næsten altid tager billedet over og resultatet bliver et helt andet end det der var tænkt på ved begyndelsen. Det er frit op til en beskuer at digte videre på mine billeder.

 

 

 

Arne Gregersen, Rudkøbing

Arne er initiativtager til hulgraverforeningen på Strynø. Her mødes man en gang om året for at grave et stort hul.

 

 

Arne Gregersen

Født 1949 i København. Siden 1977 bosiddende på Strynø, nu i Rudkøbing. Autodidakt maler. Arne Gregersen har tidligere været kendt for malerier af delvis afklædte midaldrende mænd udført i akryl/plast på hård plade, næsten udelukkende sort, grøn og hvid.

 

  Oxygen Software Sitecore Intranet  
    Billedet blev solgt til www.oxygensoftware.dk    

 

De senere år er de grønne mennesker forladt. Billederne er nu en tilbagevenden til en tidligere malestil: olie på lærred og stanniol. Abstrakte motiver med en rumlig karakter, skabt ved en kombination af system og tilfældighed i en art dialog mellem maler og billede. Først sent i processen fortæller maleriet, hvor vi skal hen.

 

 

   

 

 

 

 

Tidens Rammer slår et slag for udkanten af Udkantsdanmark!

Vi besluttede os for at slå et slag for Udkantsdanmark. Mange er tilbøjelige til at tro, at Udkantsdanmark kun huser alkoholiserede, arbejdsløse tabere i faldefærdige huse. Men det er jo langt fra sandheden! Vi rettede derfor blikket mod udkanten af Udkantsdanmark, og fandt to spændende kunstnere, som gerne ville udstille nogle af deres værker i vores rammeværksted på vores åben Værksted - det fik vi en rigtig god formiddag ud af!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg Claus på
værkstedet i Ringe

Tag dine billeder og plakater under armen og få en snak med Claus i værkstedet. Ring for en sikkerheds skyld gerne i forvejen på 21 42 58 78 - eller send en mail: info@tidensrammer.dk

Læs mere om indramning af billeder