Indramning hos Tidens Rammer i Ringe/Odense

 
 
 
 

Ring til Claus på telefon 21 42 58 78 i dag!

 
 

Alt i indramning

Indramning hos Tidens Rammer i Ringe - 10 min fra Odense

Siden Tidens Rammer åbnede i 2010 har vi fået flere og flere kunder fra Odense. For mange Odenseanere er det faktisk mindre end et kvarter at køre ned til os.

 

 

Vi ligger ikke på Flakhaven i Odense - men vi er tættere på end du tror

Lige siden vi åbnede vores rammeværksted i Ringe i 2010 har vi oplevet en større og større tilstrømning af kunder fra Odense. Årsagen er dels, at man fra store dele af Odense kan køre til Ringe Nord, hvor vi ligger, på under et kvarter. Og så betyder det sikkert også en del, at vi med hensyn til kvalitet, service og pris mere end matcher vores kolleger i Odense :)

 

Kom ind og få gode råd om indramning

Tidens Rammer er en af Fyns førende indramningsvirksomheder med 10 års solid erfaring inden for branchen. Kom ind i vores værksted og få gode råd til dit projekt, eller kig nærmere på vores side med Alt hvad der er værd at vide om billedindramning

 

Indramning i h;oslash;j kvalitet  

Kreativ og individuel indramning til konkurrencedygtige priser

Hos Tidens Rammer tilbyder vi mange former for indramning af billeder i høj kvalitet til overkommelige priser og med et stort udvalg af materialer. Kreativ faglig indramning

 

Lukningen af Thomas B. Thriges gade bragte os tættere på Odense

Lukningen af Thomas B. Thriges gade bragte os tættere på kunderne i hele det sydlige Odense. Odenses store byomdannelsesprojekt betød, at vi vi fik en markant større tilstrømning af kunder. Faktisk ligger vi kun 10 minutters kørsel med motorvejen fra det sydlige Odense til vores værksted, hvis man vælger afkørsel Ringe Nord.

 

 

 

   

 

 

 

Kontakt Claus og få en snak om indramning af billeder

Har du malerier eller plakater, som skal indrammes, så ring eller skriv til Claus og få en pris.

Telefon: 21 42 58 78

Mail: info@tidensrammer.dk